Jos Leunissen

Van 1985 tot 1994 heb ik gewerkt als fysiotherapeut, in binnen- en buitenland (Duitsland, Brazilië en Portugal). Daarna heb ik vooral gewerkt in het welzijnswerk en de re-integratiebranche.

In de privé-sfeer ben ik altijd blijven masseren en vanaf 2009 ben ik weer beroepshalve gaan masseren en een eigen praktijk begonnen.

Als ´niet-praktiserend fysiotherapeut´ neem ik bij het masseren wel mijn ervaring mee vanuit de fysiotherapie. Ik heb een brede kennis van spieren en gewrichten. Met ondersteunende oefeningen, aanwijzingen voor houding en beweging en tips voor zelfmassage geef ik een meerwaarde aan mijn massages.

Naast mijn praktijk werk ik als docent massage bij NTI, Leiden en op een aantal plaatsen geef ik cursussen massage en workshops. Bij ACE, Leiden/Rotterdam, ben ik examinator ontspanningsmassage.

Aanvullend heb ik verschillende massagecursussen gevolgd, o.a. 'allround masseur' bij Massage in Beweging (Alphen a/d Rijn),
bindweefselmassage en manuele lymfedrainage bij OCTH ('t Harde), 
triggerpointmassage bij Zonnevlecht Opleidingen (Vlijmen) en Opleiding Triggerpointcoach (Purmerend),
hotstone massage bij Heel Puur (Utrecht) en stoelmassage bij Esoterra (Utrecht),
myofasciale stretching/advanced myofasciale technieken (AMT).

In mijn massages pas ik ook vaardigheden toe vanuit shiatsu (Japanse drukpuntmassage), pijnpuntmassage en intuïtieve massage. Tevens maak ik gebruik van strek-technieken voor spieren (PNF) en fascia (Myofasciale Stretching).

Neem contact op

Klik hier