BergMAssage

Zoek je een professioneel masseur? Voor het verhelpen van je klacht, om te ontspannen of gewoon voor je plezier? Dan helpt BergMassage je Natuurlijk Beter!

BergMassage is er speciaal voor je nek- en schouderklachten. Of daarvan afgeleide klachten in je hoofd [hoofdpijn], of in je armen [bijv. het Carpale Tunnel Syndroom, met pijn, dof gevoel, tintelingen in je hand].

Een goede nek- en schoudermassage bij BergMassage helpt je bij stress-klachten. Je kunt er ook terecht voor een algehele ontspanningsmassage. Triggerpoint- en bindweefselmassage, en myofasciale stretching. Zowel tafel- en stoelmassage zijn mogelijk.

VANWEGE VAKANTIE IS DE PRAKTIJK GESLOTEN VAN 2 TOT 18 SEPTEMBER

MAAK EEN AFSPRAAK

Iedere massage is persoonlijk, afgestemd op je klacht en wie je bent

Je wordt vakkundig gemasseerd, met verstand van lijf en leden, maar ook met aandacht voor wie je bent. Ik vind het belangrijk dat jij je bij mij op je gemak voelt. En daar doe ik mijn uiterste best voor.

Jouw kennis van je lijf wil ik combineren met mijn vakkennis [en achtergrond fysiotherapie]. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Massage onderga je niet, dat beleef je!

JOS LEUNISSEN